A BL első fordulójának legőrültebb hajráját hozta az Atleti - Porto

Elképesztő véghajrát hozott az Atletico Madrid - Porto mérkőzés a Bajnokok Ligájában, a ráadás perceiben három gól esett

 

A Bajnokok Ligája első fordulója hozott néhány meglepetést, hiszen edzőbuktató eredmény született két párharcban is, a Chelsea és a Leipzig edzőjének is mennie kellett a vereség után. Valamint a Napoli meglepően simán, 4-1-re nyert a Liverpool ellen. Viszont a legnagyobb izgalmakat az Atletico Madrid - Porto találkozó tartogatta, hiszen a ráadás perceiben három gól is született.

 

A sokáig gólnélküli döntetlenre álló mérkőzés fordulatát Taremi kiállítása hozta meg, a játékos műesésért kapta meg a második sárgáját a 81. percben. Tíz perccel később, a 90+1. percben Hermoso megpattanó lövése kötött ki a vendég kapuban.

A Porto nem adta fel, Hermoso érthetetlen kezezése után büntetőhöz jutottak a portugálok a 90+6. percben, Uribe a bal alsóba lőtt, Oblak beleért ugyan, de hárítani nem tudott.

És itt jött az újabb fordulat, a 90+11. percben, a szögletből betekert labdát Witsel csúsztatta meg fejjel, Griezmann pedig közelről a kapuba fejelt.

Elképesztő izgalmakat hozott a spanyol-portugál BL-találkozó, aminek a végén Diego Simeone csapata ünnepelhetett.

 

 

BAJNOKOK LIGÁJA 2022/23, CSOPORTKÖR, 1. FORDULÓ

ATLETICO MADRID
Hermoso 90+1
Griezmann 90+11
2-1 PORTO
Uribe 90+6 (11-es)
piros: Taremi 81
21.00