Juventus: Allegri, Pogba és Dybala is maradni fog

Beppe Marotta próbálja hűteni a kedélyeket és kijelentette az edző és a játékosok is maradnak. A lejáró szerződésűekkel meg tárgyalnak.

 

 

A téli átigazolási szezonban senki sem távozik a keretből, derült ki Beppe Marotta, a Juventus igazgatója szavaiból. Vagyis Allegrit nem akarják elengedni, akit a Chelsea szeretne leigazolni, de meg akarják és meg is tartják a fiatal sztárokat is, mint Pogba és Dybala.

 

Marotta a Mediaset Premiumnak beszélt Allegriről, akit nagyon tehetséges edzőnek tart és a kezdeti nehézségek ellenére, nagyon népszerű is. Örülnek neki, hogy a Juventusnál dolgozik és látják a csapatban a fejlődés lehetőségét az irányítása alatt. Szerinte nagyon jó a kapcsolat az edző és a klub, valamint az edző és a játékosok között is.

Pogbát és Dybalát két nagyon érdekes, értékes és tehetséges fiatal játékosnak tartja. A játékosok örömmel vannak a klubnál. Különleges játékosok és meg akarják tartani őket.

Kiemelte, hogy három játékosuknak fog lejárni a szerződése az idény végén. A Caceres, Evra és Barzagli hármassal leülnek tárgyalni a hogyan továbbról. Az megjegyezte, Caceres nem távozik januárban.

Az átigazolásokra is rátért, abból kiderült, hogy elég bőnek tartják a keretet, a télen nem akarnak erősíteni, mert az általuk kinézett játékosok az idény közepén nem elérhetők.