Allegri csak a Juventusra koncentrál

A napokban felröppentek a pletykák Massimiliano Allegriről és a Chelsearől. Az angol klub szeretné megszerezni az olasz sikeredzőt, de úgy látszik Allegri lehűti a kedélyeket

 

 

A pletyka szerint Massimilano Allegri az idény végén venné át a Chelseat, vagyis a következő idényre már az olasz szakember készítené fel a londoni klubot.

 

Jelenleg Guus Hiddink a Chelsea menedzsere, a de a hírek szerint csak az idény végéig marad a José Mourinhót váltó holland mester a Chelsea kispadján. Persze valószínűleg az eredményektől is függ a dolog.

A Sun szerint a Chelsea felvette a kapcsolatot Allegrivel, de az olasz mester most lehűtötte a kedélyeket, a szavai alapján nem megy ő sehova sem még egy ideig a torinói klubtól.

 

"Csak az olasz bajnokságon, az olasz kupán és a Bajnokok Ligáján járnak a gondolataim. 2017-ig szóló szerződésem van a klubbal és jól érzem itt magam" - mondta a Juventus edzője, aki 2014 óta a Juventus edzője.

 

Allegrit nehezen fogadta be a Juventus közönsége, főleg annak is volt ez köszönhető, hogy a közönségkedven Contét kellett váltania, na meg a Milantól érkezett. Viszont jól vette át a munkát Contétól, vele is bajnok lett a Juventus, az olasz kupát is megnyerték, de a szembeötlő fejlődést a bajnokok ligájában mutatta a csapat, ahol a döntőig jutottak.

Allegri ráadásul egy óriási fiatalítást hajtott végre a nyáron és kezd beérni a munka a gyümölcse, zsinorban nyerik a mérkőzéseket. Az idény elején mutatott rossz formát a hátuk mögött hagyva, újra esélyesei az olasz bajnoki címre is.

 

Ráadásul mi mást mondjon az idény közepén, ha nem ezt, főleg egy AS Roma elleni derbi előtt...