Real Madrid: Carvajal súlyosan megsérült

Real Madrid, Dani Carvajal súlyos sérülése
Dani Carvajal súlyos sérülést szenvedett a Villarreal elleni bajnokin

Rangadót nyert a Real Madrid, de keserű a győzelem, Dani Carvajalt hordágyon kellett levinni a pályáról

 

Egy sérülés sosem jön jókor, de a ráadás harmadik percében egy teljesen felesleges helyzetben súlyos sérülést szenvedni, duplán fájdalmas.

 

Dani Carvajal a ráadás harmadik percében Yeremy Pinóval küzdött a labdáért. A Real Madrid védője el akarta rúgni a labdát, míg a Villarreal játékosa elvitte előle, de addigra már lendült Carvajal lába és nagyot rúgott Yeremy Pino combjába. Látszott, hogy természetellenes módon hajlott túl, homorúan Carvajal lába

Dani Carvajal súlyos sérülése

Mind a ketten a földön maradtak, de azonnal látszott, hogy Carvajal szenvedte meg nagyon a találkozást. A hazaiak védője fájdalmas ordítások közepette fogta a jobb térdét. 

A csapattársak azonnal odaszaladtak, látszott, nagy a baj. Végül hordágyon kellett levinni, a könnyeivel küszködő 32 éves játékost, aki két tenyerébe temetkezve volt kénytelen hagyni, hogy levigyék a pályáról.

Egy már megnyert mérkőzésen ilyen sérülést szenvedni duplán fájdalmas és dühítő. Még hivatalos bejelentés nem érkezett a játékos állapotáról, de ha szalagszakadás, akkor az idényének vége. Márpedig nagyon fájt Carvajalnak.

Carlo Ancelotti ráadásul a 79. percben kénytelen volt lecserélni Vinícius Juniort is, aki ráesett a vállára és azt fogva jött le a pályáról.

 

A Real Madrid 2-0-ra nyerte a 9. fordulóban a Villarreal ellen. A forduló rangadója igen küzdelmes játékot hozott, kevés helyzettel. A 14. percben Luka Modric szögletéből lőtt húsz méterről a kapu jobb oldalába Valverde. Később is csak átlövéssel tudta feltörni a vendégek védekezését a Madrid, Vinícius Junior a 73. percben lőtt óriási gólt a kapu bal oldalába, a kapufát is érintette a labda.