Újabb sérültek a Real Madridnál

A Real Madrid sérültlistája tovább növekszik, a válogatott szünet nem jött jól a klubnak

 

A Real Madridnál rendre idegesen várják a válogatott mérkőzéseket, mert több játékos sérülten tér vissza a keretbe. Az előző idény nagy részét sérülés miatt kihagyó, de idén végre játékba lendülő Militao megsérült a brazil válogatottban. Visszatér a spanyol klubhoz.

 

Egyelőre nem tudni, mennyire komoly a védő izomsérülése. Elsőre két hetes kihagyás a tipp. De a pontos diagnózist csak Spanyolországban fogják felállítani. Így újabb védője sérült meg Ancelottinak.

Korábban Alaba és Mendy is kidőlt a védelemből, a középső védő posztján vészesetben bevethető Tchouameni is megsérült. Camavinga edzésen dőlt ki néhány hete. És a legújabb sérülés a védelemben a fiatal Jacobo Ramón. Jacobo Militao kiesésével várhatóan lehetőséget kaphatott volna, de az izomsérülést szenvedő védőre két hét kihagyás vár.

Ancelotti kénytelen lesz a Castillából behívni Asenciót, hiszen korábban már súlyosan megsérült a szintén fiatal Joan Martínez is.

Vallejót ugyan itt tartotta Ancelotti, de nála már lassan nem lehet követni, mikor egészséges, és mikor nem.

A középpályán Tchouameni és Camavinga mellett sérült Bellingham, valamint az utolsó fordulóban megsérülő Ceballos is.

A nyáron távozott Nacho Fernandez a védelem szinte minden posztján bevethető játékosa. Így lényegében az egyedüli Rüdiger az, aki bevethető középső védőként. Rüdigernél pedig amiatt tartanak, hogy nem tudnak pihenőt adni a német válogatott védőnek, aki a nyáron az Európa-bajnokság után nagyjából három hetet pihent csak.

A védelem jobb oldalán egyelőre Carvajal és Lucas Vázquez is egészséges, a bal oldalon pedig Mendy helyett Fran Garcia bevethető.