Spanyol válogatott védőt igazolhat az Atletico Madrid

Várhatóan sikerül szerződtetni a Real Sociedad spanyol válogatott védőjét az Atletico Madridnak

 

Az Atletico Madrid védekezésének színvonala az utóbbi idényben láthatóan visszaesett, nem véletlenül írnak a spanyol lapok Robin le Normand szerződtetéséről.

 

Úgy tudni, közel a megállapodás a játékosról. Arra lehet következtetni, hogy a két klub már megállapodott egymással. Le Normand viszont jelenleg a spanyol válogatottal az Európa-bajnokságon szerepel. Amíg ott érdekelt lesz, addig nem várható semmilyen bejelentés.

Az Atletico Diego Simeone irányítása alatt a védekezés sziklaszilárdságáról is szólt, ezért volt meglepő, hogy az elmúlt idényben milyen sok gólt kapott a csapat. Nem véletlen, hogy a védelmet erősítenék, főleg úgy, hogy távozókról is hallani.

Caglar Soyuncu az előző idény elején érkezett, de nem tudta meggyőzni Simeonét, ezért a török válogatott játékos hazájába igazolt, a Fenerbahce játékosa lett januárban. Először kölcsönben, majd a törökök éltek a vásárlási opcióval és 8,5 millió euróért megvették a játékjogát.

A 28 éves török védő mellett Stefan Savic távozásáról is hallani, így nem lenne meglepő, ha Le Normand mellett még érkezne védő a keretbe. A pletykák szerint a Feyenoord szlovák védője, David Hancko lehet az egyik kiszemelt.