Nico Williams lehet a Barcelona nagy fogása

Nehéz elképzelni, hogy sikerül idény nyáron szerződtetni, de Nico Williams átigazolása a Barcelona fő célja a nyári szünetben

 

Nem véletlenül erősödtek fel a pletykák Nico Williams Barcelonába igazolásáról. Nico Williams a posztja egyik legjobbja, az Európa-bajnokságon ráadásul kiderült, Lamine Yamal és Nico Williams nagyon megértik egymás a pályán.

 

A szurkolók egyértelműen már arról álmodnak a Barcelonánál, hogy szerződtetik az Athletic Bilbao balszélsőjét, ezt állítólag Joan Laporta klubelnök is preferálná. Szóval, ha rendeződnek a pénzügyek, akkor Williams lenne a fő kiszemelt. Bár hallani más játékosokról is, de az biztos, Nico Williams érkezése óriásit ütne.

Nico Williams érkezése több játékos helyzetét is érintené

Raphinha szinte biztos, hogy visszatérne a Premier League-be. Ansu Fatit megpróbálnák újra kölcsönadni, vagy végleg eladni. Joao Félix pedig nem érkezne újra kölcsönbe. Míg a télen érkező fiatal brazilt, kölcsönadnák. Vitor Roque Xavi Hernandez irányítása alatt nem tudott alapemberré válni, Hansi Flick terveiről vele kapcsolatban még nem tudni.

Egyelőre úgy tűnik, hogy Lamine Yamal, Ferran Torres és Robert Lewandowski is maradni fog. Egy Yamal, Lewandowski, Nico Williams kezdőhármas egészen jónak tűnik. De a jelenlegi anyagi helyzetben ez csak álom a klub számára. Bár Laporta a spanyol lapok szerint bizakodó.

Nico Williams kivásárlási ára 58 millió euró. A teljesítményét látva, és az utóbbi évek átigazolási összegei alapján kijelenthető, ennyit nagyon sok csapat szívesen fizetne a fiatal spanyol válogatott balszélsőért.