Dele Alli újra az Evertonnal edz

Dele Alli visszatérhet az Evertonhoz, a liverpooli klubbal edz

 

Dele Alli a Sky beszámolója szerint újra az Evertonnal edz, elképzelhető, hogy a liverpooli klub új szerződést köt az angol középpályással.

 

A 28 éves játékos 2023. nyarán nyíltan beszélt a családi hátteréből, gyermekkorából hozott problémákról, a fiatalkori bántalmazásnak is köszönhetően mentális problémákkal küzdött felnőttként. Büszke lehet magára, mert felvállalta, és végre orvosi segítséget kért. A Gary Neville-nek adott interjúból pedig megértettük, miért esett vissza a teljesítménye egy olyan játékosnak, aki 2018-ban a csúcson volt a Tottenhammel, és a Real Madriddal is hírbe hoztak.

Az Everton 2022-ben szerződtette a játékost, de nem tudott alapemberré válni a liverpooli klubnál és a Besiktashoz való kölcsönadása során sem, a fentebb említett problémáknak köszönhetően. 

Az elmúlt idényben sérülés miatt nem tudott a játékra koncentrálni, viszont úgy tűnik, egyre közelebb lehet a visszatérés a számára. A Sky beszámolója szerint Dele az Evertonnal edz, ahol az előző szezon végén lejárt a szerződése. Úgy tűnik, új szerződést kötnének a játékossal. 

Reméljük látjuk még a pályán Delét, tényleg nagyszerű játékos volt, nem csak a sajtója volt jó. A Pochettino féle Tottenham kulcsjátékosa volt, amely Bajnokok Ligája döntőig jutott, és bajnoki ezüstöt is szerzett.