Barcelona: Kérdéses Sergi Roberto helyzete

Nem dőlt még el Sergi Roberto sorsa a Barcelonánál

 

Sergi Roberto szerződése lejárt június végén, de a klub szeretné, ha maradna, csak egyelőre még nem alakult úgy az anyagi helyzetük, hogy regisztrálni tudják.

 

A Barcelona az utóbbi években komoly pénzügyi gondokkal küzd, napi téma, melyik játékost tudják regisztrálni, melyik csapat játszhat a bajnokságban a klub színeiben. Úgy tűnik, egyelőre Sergi Roberto hosszabbítása is az anyagiakon múlhat.

A játékos szívesen maradna, de a végtelenségig sem akar kivárni. Egyes beszámolók szerint július 10-ig eldőlhet, hogy maradhat, vagy inkább úgy dönt távozik. Ekkor kezd újra edzésbe a katalán klub. A Barcelona már adott egy ajánlatot a játékosnak, amely augusztus 10-ig él, ha addig nem jutnak dűlőre a felek, vagy Roberto elfogad egy másik ajánlatot, akkor távozhat.

Sergi Roberto szívesen játszana a Premier League-ben, alapban még Európában szeretne játszani. Viszont a pályafutását szívesen fejezné be Amerikában, az MLS-ben. Spanyolországból a Sevilla érdeklődött érte eddig komolyabban, de a játékos még kivár.