Bajnokok Ligája mérkőzések élőben idén is a Sport TV csatornáin

Real Madrid, Bajnokok Ligája 2024, Sport TV

A 2024/25-ös idényben is rengeteg Bajnokok Ligája mérkőzés lesz látható élőben a Sport TV csatornáin. Összeállt a közvetítői stáb az új idényre.

 

A Sport TV bejelentette, kik közvetítenek a 2024/25-ös idényben Bajnokok Ligája mérkőzéseket, vagyis továbbra is lesz BL a Sport1 és Sport2 csatornákon. A közlemény szerint több mint száz mérkőzés lesz látható élőben.

 

A 2024/25-ös idényben új lebonyolítási rendszert vezet be az UEFA, ennek köszönhetően több csapattal, és több fordulóval, mérkőzéssel készülhetünk a csoport-szakaszra.

Az új idényben 36 csapat mérkőzik majd már meg egymással, a több játéknapnak köszönhetően még januárban is lesz forduló.

A lebonyolítása rendszer változásának köszönhetően a Sport TV-n másfélszeresére nő az élőben közvetített mérkőzések száma, így meghaladja majd a 100-as közvetítési számot.

A játéknapokon négy mérkőzést adnak élőben, és olyan jól ismert szakemberek közvetítik a mérkőzéseket, mint a Bajnokok Ligája 1992-es indulása óta kommentáló Faragó Richárd, de ott lesz a stábban Méhes Gábor, Petur András és Nyilasi Tibor is. Valamint a szakértői csapatot fogja erősíteni Bognár György is, akit idén az év edzőjének választottak Magyarországon.

A Sport TV-n a közvetítések augusztus 20-án indulnak, a főtáblára jutásról döntő playoff első mérkőzéseivel