Napoli: Osimhen iránt egyelőre nincs érdeklődés

Victor Osimhen iránt nincs komoly érdeklődés, a Napolinak árat kell csökkentenie?

 

A Napoli a nyáron kész eladni leggólerősebb játékosát, de a hírek szerint egyelőre nincs komoly érdeklődés iránta.

 

Osimhen iránt korábban Premier League klubok érdeklődtek, de idén nyáron még nem volt komoly érdeklődő a játékos iránt.

Ez azért lehet probléma a Napoli számára, mert 100 millió fölötti összeget várnak a játékosért. Ebből az összegből próbálnák Antonio Conte irányításával átalakítani a keretet. Az Osimhenért várt 120-130 millió euróból erősítenének.

De egyelőre a Gazzetta dello Sport szerint nincs érdeklődés olyan kluboktól, akik egy évvel ezelőtt még hajlandóak lettek volna ekkora összeget adni a játékosért.

Az utóbbi évek költési hajlandósága alapján a Chelsea, a Manchester United és a PSG ajánlatát várná a nápolyi klub, de még nem futott be semmi.

Az angol kluboknál, mint azt korábban is írtuk, a hónap végén lesz a fenntarthatósági és jövedelmezőségi szabály fordulónapja, addig a klubok azon küzdenek, hogy rendezzék a pénzügyeiket. Akinél probléma van, az inkább elad és nem vesz. Ha vesz is, nem kész játékost, nem ennyiért.

Viszont arra tippelünk, hogy júliustól, legkésőbb az Európa-bajnokság végével beindulhat az átigazolási piac. Kiderül, kinek lesz kerete arra, hogy költsön. A Chelsea jelenleg inkább fiatalokra hajt, hosszútávú megállapodásokkal. A Manchester Unitednél még mindig van egy kis bizonytalanság az edző kilétével kapcsolatban. A manchesteri klubnál felröppent hír, ami szerint Rashford távozását sem zárják ki, az érte kapott pénzből viszont már tudnak majd igazolni. A PSG pedig Mbappé utódját keresi, hogy Osimhen lehet-e a megoldás, az még kérdés. Egy biztos, Mbappé Real Madridhoz igazolása komoly összeget szabadít fel a francia klubnál, akikkel kapcsolatban Rashford neve is felmerült.

Ha a top klubok nem tudnak bejelentkezni Osimhenért, vagy nem lesz akkora keretük, mint a korábbi évek során, akkor át kell gondolnia a Napolinak a terveit. Ha Osimhen egyértelműen távozni akar, vagy a klub el akarja engedni, akkor az sem kizárt, csökkenteni kell a játékosért kért árat.