Copa America: Lesz tévés közvetítés!

A Network4 bejelentette a Copa America közvetítési jogainak megszerzését

 

A Network4 Media Group bejelentette: elhozza a magyar nézőknek az amerikai kontinens legfontosabb futballtornája, a Copa América összes mérkőzését. Június 20. és július 14. között 16 csapat küzd meg egymással, köztük a címvédő Argentína és örök riválisa, Brazília. A Copa Américán pályára lépnek a legnagyobb világsztárok, többek között Lionel Messi, Ángel Di María, Lautaro Martínez, Luis Suárez, Alisson Becker és Vinícius Junior is.

 

Az amerikai kontinensviadalt ezúttal az Egyesült Államokban rendezik meg. Bár az Európa-bajnokság és a Copa América menetrendje nagyjából fedi egymást, a szurkolóknak nem kell választaniuk Szoboszlaiék és Messiék között. Az amerikai torna meccseit jellemzően - magyar idő szerint - éjszaka tartják, ám még aznap képernyőre kerülnek az ismétlések az ARENA4 és MATCH4 sporttelevíziók műsorán. A NET4+ streaming szolgáltatás előfizetői akkor nézik vissza a mérkőzéseket, amikor csak akarják, és természetesen online is élőben követhetik a mérkőzéseket.

„Közel húsz kollégánk dolgozik majd azon, hogy elhozzuk a magyar nézőknek a Copa összes fontos mozzanatát. Hosszú éjszakák várnak a szerkesztőkre és kommentátorokra, de megéri a fáradtság, mert egy különleges futball csemegét biztosítunk a rajongóknak. A Copa América látványos és szenvedélyes futballt kínál a legnagyobb klubokban futballozó sztárokkal” - mondta el Misur Tamás, a Network4 Media Group sportfőszerkesztője.

A Copa Americán szép számban képviseltetik magukat a Premier League játékosai, az előzetes argentin keretbe tíz, a brazilba nyolc PL-est neveztek. Míg Szoboszlai Dominik az Európa-bajnokságon küzd majd, addig liverpoolos csapattársainak egy része a Copán ölti magára hazája válogatottjának mezét, például Mac Allister (Argentína), Darwin Núñez (Uruguay), Alisson Becker (Brazília) és Luis Díaz (Kolumbia).

„Az örök tabellát Argentína és Uruguay vezeti 15-15 tornagyőzelemmel, ám Brazília mindig nagy esélyekkel indul a bajnokságon. A nyitó mérkőzésen Argentína és Kanada csap össze, utóbbi csapat Copa-újoncnak számít, ám érdemes külön is figyelni rá, mert okozhat meglepetést” - tette hozzá Misur Tamás.