Borbély Balázs marad a Győr edzője az Nb1-ben is

A Győr Borbély Balázzsal jutott fel az NB1-be, és megszületett a döntés, továbbra is Borbély marad az edző

 

A csapatot feljutásra vezető Borbély Balázs marad a labdarúgó OTP Bank Ligában újonc ETO FC Győr vezetőedzője. A Rába-partiak honlapja szerint a szakember 2026-ig szóló szerződést kötött a klubbal az után, hogy a másodosztályban az utolsó öt mérkőzésen irányította az együttest, amely kilenc év után szerepelhet ismét az élvonalban. 

 

 

A 44 éves szakember Dunaszerdahelyről érkezett a Győrhöz, amellyel mind az öt találkozóját megnyerte. 

"Megtisztelő számomra, hogy megkaptam a lehetőséget a tulajdonosoktól, és továbbra is én lehetek az ETO vezetőedzője. Nem volt nehéz meghoznom a döntést, hiszen nagyon örülök neki, hogy velem képzelik el a jövőt. A terveink közösek a klubvezetéssel, a játékosokkal és a szakmai stábbal, egyértelműen bent kell maradnunk az élvonalban, ahol jól akarunk szerepelni" - nyilatkozta a tréner. 

Hozzátette, tisztában vannak azzal, hogy "ez más kávéház", magasabb a színvonal, de ennek tudatában szeretnék megerősíteni a csapatot. 

"Olyan minőséget akarunk kialakítani, ami biztosítja számunkra a célok elérését. Holnaptól belevágunk a munkába, innentől mindenki azon dolgozik, hogy egy jó felkészülést csináljunk" - jelentette ki Borbély.

 

forrás: MTI