A Real Madrid megveszi Joselut az Espanyoltól, hogy Katarba igazolhasson

A Real Madrid segíti Joselut, hogy Katarba igazolhasson

 

Joselu úgy döntött, távozik a Real Madridtól, pedig a fővárosi klub szívesen marasztalta volna a támadót. De olyan ajánlatot kapott az Al-Gharafától, amit végül szeretne elfogadni.

 

Az átigazolás nem egyszerű. Mivel Joselu az Espanyol játékosa volt, a Real Madridnál csak kölcsönben szerepelt az idény során, opciós vásárlási lehetőséggel. A Real Madrid jelezte a játékos felé, hogy leigazolnák, és továbbra is szeretnék a keretben látni. Ennek ellenére a támadó végül a távozás mellett döntött, viszont ehhez előtte át kell igazolnia a Real Madridhoz.

Erre azért kerül sor, mert az Espanyol és az Al-Gharafa nem tudott megállapodni egymással. A barcelonai klub jelezte, Joselunak még egy évre szóló szerződése van velük, szeretnék, ha náluk töltené a következő idényt.

Mivel Joselu váltani szeretne, végül a Real Madrid annak ellenére, hogy a következő idényben nem lesz a játékosa, kisegíti a saját nevelésű csatárt. 

Az Espanyol már bejelentette, hogy a Real Madrid élt az opciós vásárlási lehetőséggel. Vagyis innentől már nem lesz akadálya Joselu klubváltásának. Hamarosan várható a bejelentés, az Al-Gharafa szerződteti Joselut.

Joselut az előző idényben rengeteget tett azért, hogy a Real Madrid bajnok és Bajnokok Ligája győztes lehessen. Már csak ezért is készek voltak segíteni a játékosnak a klubváltásban. Korábban Nacho Fernandez távozása elé sem gördítettek akadályt, annak ellenére, hogy szerették volna, ha hosszabbít a csapatkapitány.