A Real Madrid csapatkapitánya Benzema csapattársa lehet

Nacho előrehaladott tárgyalásokat folytat, lehet, mégis távozik Madridból

 

A saját nevelésű Nacho Fernandez úgy tűnik, mégis távozik a nyáron a Real Madridtól. A hatszoros Bajnokok Ligája győztes védőt az Al-Ittihad szerződtetné.

 

Az idény közben Nacho távozásáról lehetett hallani, majd az idény végére újra alapemberré vált a védelemben, sőt a Dortmund elleni Bajnokok Ligája döntőben csapatkapitányként vezette a pályára a Real Madridot. 

Az újabb BL győzelem után olyan hírek jelentek meg, ami alapján arra lehetett számítani, hosszabbítani fog. 

Nacho szerződése a nyáron lejár, ingyen válthat klubot. Közben úgy tudni, Ancelotti örülne, ha maradna a Real Madridnál. Nacho különleges játékosa a klubnak, saját nevelésű védő, aki a védelem minden pontján bevethető. Ritkán hallani panaszkodni, ha csereként számítanak éppen rá. Amikor pedig lehetőséget kap, többnyire bizonyít.

A beszámolók szerint, ha nem hosszabbít a Real Madriddal, akkor az Al-Ittihad lehet a befutó. A szaúdi klub mellett lehet érv számára Karim Benzema személye, egykori csapattársával játszhatna újra együtt. A Real Madridban évi 5,5 millió eurót keres a Marca szerint, míg a szaúdi klub két évre szóló szerződést kínál neki, évi 20 millió eurós fizetéssel.