Barcelona: Araujo és De Jong sem eladó

FC Barcelona

A Barcelona átigazolási szezonja nem lesz egyszerű, több játékost is vinnének

 

 

A fiatal tehetségeket nem is említve, akiket egyértelmű, hogy nem akar elengedni a Barcelona, inkább az idény közbeni pletykákra reagálva érdemes figyelni, kiket tartana meg a klub.

 

Azt tudni, hogy szinte az összes idény közben bemutatkozó fiatalt szerződtetnék a Barcelonától, mert akkor potenciált látnak bennük, hogy minél előbb vinnék őket, amíg még lehet. De szinte biztos, hogy Yamin Lamalék nem eladók.

A Xavival való viszony miatt több játékos körül is felmerült a távozás lehetősége, leginkább Araujo esetét érdemes figyelni. De a katalán lapok szerint Araujo eladása szóba sem kerül a klubnál, ragaszkodnak hozzá.

Frenkie De Jongot tavaly el akarták adni, de a játékos mindenképpen maradni akart. Az idény végi sérülése nem jött jókor, de állítólag idén nyáron ő sem lesz eladó, pedig több Premier League csapat is figyeli a helyzetét.

Korábbi hírek alapján azért halkan érdemes megjegyezni, De Jong az egyik legtöbbet kereső játékosa a klubnak, így azért, ha befutna egy elfogadható ajánlat érte, biztosan meghallgatják.

De Jong esetében a sérülékenysége lehet kérdés, nem egyszerű a Premier League-be igazolni, ha valaki nincs jó állapotban.

Korábban Lewandowski eladását is pedzegették, de Xavi távozása nagy valószínűséggel a lengyel csatár további maradását jelenti.