Szoboszlai játszhat a Sparta elleni Európa Liga mérkőzésen

Szoboszlai Dominik várhatóan ott lesz a Sparta Praha elleni keretben

 

 

Jürgen Klopp beszélt a sérültekről és a visszatérőkről, így jó hír a Liverpool drukkereknek, Szoboszlai Dominik és Mohamed Salah is ott lesz a keretben, bevethető állapotban vannak.

 

Szoboszlai sérüléséről elárulta a német mester, hogy nehéz helyzet volt, mert ha a játékost kérdezte volna, akkor simán edzhetett volna velük, viszont orvosi döntésre türelmesen kellett várniuk a visszatérését.

A magyar válogatott középpályás a Nottingham Forest ellen már pályára lépett cserekén.

Salah is már a többiekkel edz, de kiemelte Klopp, vele is óvatosnak kell lenniük, nem akarják elsietni a visszatérését, nem akarják, hogy újra lesérüljön. Viszont kiemelte, a szezon szuperintenzív időszakának a közepén mindenkire szükségük van.

Mind a kettőjük esetében arra lehet számítani, óvatosak lesznek, nem akarják túl hamar visszahozni őket, de amint orvosi engedély van, akkor megkapják a perceket.

A Liverpoolnak Szoboszlai és Salah visszatérése mellett továbbra is igen hosszú sérült listája van:

Trent Alexander-Arnold , Alisson Becker , Stefan Bajcetic , Ben Doak , Ryan Gravenberch , Curtis Jones , Diogo Jota , Joel Matip és Thiago Alcantara sem bevethető.

A Slavia Praha sérültlistája a beszámolók alapján rövidebb. Filip Panek játéka kérdéses, míg a gólvágó Lukas Haraslin már visszatérhet.

 

Sparta Praha - Liverpool Európa Liga nyolcaddöntő első felvonás időpontja:

2024.03.07., Csütörtök 18:45