Káosz a Valencia - Real Madrid bajnoki végén

Vitatott ítélettel maradt döntetlen a mérkőzés, vajon jogos a kritika, amit a játékvezető kap?

 

A Valencia - Real Madrid mérkőzés végig feszült volt, a hazaiak végül egy pontot otthon tartottak a viharos mérkőzésen.

 

A találkozó végig feszült volt, a hazai szurkolók komoly hangulatot adtak a mérkőzésnek, ráadásul két góllal is vezettek, amit sikerült kiegyenlítenie Vinicius Junior duplájával a Real Madridnak.

A brazil támadót végig heccelték a szurkolók, amit a játékos nem tűrt jól, már ez is paprikássá tette a hangulatot. Bellingham többször próbálta nyugtatni Viniciust a mérkőzés közben.

Ráadásul a 85. percben súlyos sérülést szenvedett Diakhaby, akinek a térde rendellenes pózban állt, mikor Tchouameni vétlen módon ráesett a lábára.

A feszült hangulatot fokozta, hogy a ráadás perceiben előbb a Valencia hagyott ki helyzetet Peter révén, majd a sérülés miatt a hosszabbítás hosszabbításában Modric szöglete után akkor fújt a sípba Jesús Gil Manzano, amikor Brahim beadni készült, Bellingham pedig gólt fejelt.

A vendég játékosok természetesen nekimentek a játékvezetőnek, Bellingham azonnal pirosat kapott, mert nem értette, miért fújt a játékvezető. 

Mivel a gól a lefújás után esett, ezért maradt a döntetlen.

Nézzük, miért fújhatott bele a játékvezető jókor a sípba:

Már a ráadás ráadásában jártunk, Modric szögletét még megvárta Manzano, mivel azt nem tudta azonnal kapura küldeni egy játékos sem középen, ezért, ahogy távolodott az oldalvonal felé a labda, belefújt a sípba. Hiszen elsőre úgy tűnt, már helyzeten kívül kerül a labda, arra talán nem számított Manzano, hogy Brahim nem szórakozik, azonnal középre küldte a labdát, Bellingham pedig gólt fejelt.

Egy biztos, furcsa helyzetben fújt a sípba a játékvezető, kritikákra adva okot.