Újpesten nyert öt góllal a Ferencváros

A Ferencváros simán nyerte a rangadót, ötöt lőttek az Újpestnek, Vargának fejelnie sem kellett

 

Varga Barnabásra figyeltek a hazai védők, ne tudjon gólt fejelni, de a Ferencváros támadója végül kétszer is lábbal volt eredményes. Hiába kezdte jól a mérkőzést az Újpest, öt góllal nyert a Fradi.

 

Az Újpest a mérkőzés elején még tudott irányítani, de a 36. percben Varga Barnabás lőtt a kapuba, Katona labdájával lépett ki a válogatott csatár és lőtt a hálóba. Sőt még a szünet előtt, Katona újabb beadását azonnal a jobb alsóba perdítette Varga.

A második félidő elején távoli lövéssel próbált szépíteni a hazai csapat, majd továbbra is az történt, amit a vendégek akartak.

A 65. percben Marquinhos ment el a bal oldalon, a beadására Loncar érkezett és passzolt hét méterről a kapuba. A 75. percben és a 82. percben a csereként pályára lépő Pesic mattolta Banait látványos gólokkal. A végére az Újpest teljesen szétesett, de újabb gólt már nem tudott szerezni a Ferencváros sem.

A győzelemmel a Ferencváros tovább tapad a Paksra.

 

NB1, 22. FORDULÓ

2024.02.25., VASÁRNAP 17:30

ÚHPEST - FERENCVÁROS 0-5

G.: Varga B. 36, 45, Loncar 65, Pesic 75, 82

 

Újpest: Banai - Pauljevic, Anculasz, Koburi, Fehér (Simon K. 46') - Keita - Doka, Mörschel (Radosevic 74'), Mack (Tajti 46'), Csoboth (Sasere 46') - Ganea (Kiss 57') 

Ferencváros: Dibusz - Botka (Makreckis 63'), Wingo, Cissé, Ramirez (Civic 77') - Loncar, Ben Romdhane (Abu Fani 62'), Maiga - Katona (Marquinhos 63'), Varga (Pesic 67'), Zachariassen