Lucas Bergvall a Barcelona helyett a Tottenhamet választotta

A svéd tinicsillag a Tottenhamhez fog aláírni, a Barcelona elől viszik el az angolok

 

Úgy tudni, a Tottenhamnek sikerült megállapodni a fiatal svéd tehetséggel. Lucas Bergvall pénteken fog átesni az orvosi vizsgálatokon.

 

A játékos most télen nem fog csatlakozni a Tottenhamhez, majd csak nyáron, így nem is kellett kapkodniuk a szerződés aláírásával a feleknek. Bergvall ráadásul csak pénteken, február másodikán lesz 18 éves, viszont így már komolyabb szerződést is aláírhat a felnőttekkel.

A hírek szerint pénteken fog átesni a játékos az orvosi vizsgálatokon és utána hivatalosan is bejelenthetik a megállapodást.

Az átigazolás összegét találgatni lehet, de valahol 6-10 millió euró körül lehet. Az idényt viszont még a Djurgardens színeiben fejezi majd be.

A középpályás már a felnőtt svéd válogatottban is bemutatkozhatott, 2024. januárjában Észtország ellen.

Közben Alejo Velizt kölcsönadta a Tottenham. A sérülésből lábadozó argentin csatárt a Sevilla vette kölcsön az idény végéig.

 

Frissítés: A Tottenham hivatalosan bejelentette a szerződtetését. Bergvall 2029. június 30-ig szóló szerződést írt alá. A csapathoz viszont csak 2024. július elsején csatlakozik, addig kölcsönben marad a Djurgardennél.