Manchester United: Reguilon távozik, kik mehetnek még januárban?

Sergio Reguilon távozik a Manchester Unitedhez, de további változások várhatók a keretben

 

A Manchester United élt a kölcsönszerződés felbontásával, Sergio Reguilon nem marad az idény végéig a klubnál, visszatér a Tottenhamhez.

 

Az angol lapok szerint viszont Reguilon nem fog a Spursnél sem maradni, nagy valószínűséggel visszatér Spanyolországba.

Reguilon vészigazolásként érkezett a Manchester Unitedhez, mivel Luke Shaw és Tyrell Malacia is megsérült a balhátvéd posztján. Shaw közben már visszatért és Malacia a hónapban várható, hogy felépül.

Mivel a Manchester United kiesett a Bajnokok Ligájából, a nemzetközi kupaporondra már nem kell koncentrálniuk. Ráadásul a pénzügyi fair-playt is be kell tartaniuk, ezért Reguilon távozása mellett további játékosok is eligazolhatnak. Mindenesetre sok új névre nem érdemes számítani a klub szurkolóinak.

A pletykák szerint Varane lehet még a másik távozó, a francia védő szerződése nyáron lejár, és nem élnek az opciós hosszabbítási joggal. Varane tárgyalhat más klubokkal.

Casemiro helyzete sem egyszerű, valószínűleg elengedné a klub, de még két és fél év hátra van a szerződéséből.

Martial szerződése is lejár a nyáron, de ő viszonylag sok lehetőséget kap a bizonyításra. Összességében meglepő lenne, ha hosszabbítanak vele, a kérdés, hogy most januárban el tudják adni, vagy sem. És ha eladják, akkor jöhet helyére új támadó. A Stuttgart támadója Guirassy van a kiszemeltek között, drága sem lenne, de a pénzügyi fair-play miatt óvatosan kell mozognia a piacon a Manchester Unitednek. Főleg, hogy a tulajdonosi szerkezet és szakmai vezetés átalakítása miatt inkább nyáron várható komolyabb mozgás a keretben.

A védelembe Jean-Clair Todibo is a kiszemeltek között szerepel, de jelenleg túl sokat kér érte a francia klubja, annyit nem fizetnének érte az angolok.

Jadon Sancho körül továbbra sincs változás, várhatóan januárban klubot keresnek a számára, vagy legalábbis megoldást a kialakult helyzetre.