A Tottenham újabb védőt igazolna az olasz bajnokságból

A Tottenham a Genoa védőjével erősítene januárban

 

A sok sérülés miatt középső védőt akar igazolni januárban a Tottenham, több kiszemeltje is van a klubnak, de egyelőre Radu Dragusin lehet a téli befutó.

 

A Genoa 21 éves román középső védőjét próbálja olasz források szerint leigazolni a Tottenham.

A Genoa 30 millió eurót kér a játékosáért, a korábbi angol pletykák szerint a Spurs 25 milliót fizetne, vagyis nincs nagy különbség a két összeg között. Úgy tudni, a játékos és a klub már megállapodott egymással, már csak a két klubnak kell megállapodnia a részletekben

A román válogatott védő számára nem lenne ismeretlen a közeg, mivel a Tottenham korábban már leigazolta Bentancurt és Kulusevskit, akikkel még a Juventusnál szerepelt együtt.

A Tottenham korábban Cristian Romero-t igazolta le a védelembe az olasz bajnokságból. Az argentin világbajnok az Atalantától érkezett, de előtte játszott a Genoában is. Míg a bal szélen Destiny Udogie, olasz válogatott védő érkezett a nyáron Udinéből.

A Dragusin vonalat erősíti Fabio Paratici, aki 2018-ban szerződtette a védőt a Juventushoz. Majd a Tottenham futballigazgatója lett. Az olasz szakembert ugyan eltiltották a labdarúgással való foglalatosságtól még a Juventusnál történt dolgok miatt, ezért már nem a Tottenham futballigazgatója, viszont tanácsadóként segítheti a klubot. A pletykák szerint ezért sem véletlen, hogy Dragusin szóba került a londoni klubnál.

Az új vezetőedző ráadásul fiatal játékosokat építene a klubba, így valószínűleg Postecoglou számára is ideális megoldás lenne a 21 éves védő.

A Tottenhammel kapcsolatban még említették Jean-Clair Todibót is, de a francia védő akár kétszer annyiba kerülhet, mint Dragusin, ráadásul több klub is vinné a játékost, ami felverné Todibo árát.

A Tottenham nagyszerűen kezdte az idényt, de Micky van de Ven hosszabb időre kidőlt, talán januárban már visszatérhet és Cristian Romero is sérült, de az sem ritka, hogy eltiltott...