A Real Madrid kerete a Mallorca ellen

A Real Madrid kerete a Mallorca ellen

 

A Real Madrid a 19. fordulóban a Mallorcát fogadja. Carlo Ancelotti kihirdette a keretét a szerdai mérkőzésre

 

Kapusok: Lunin, Kepa, Fran

Védők: Carvajal, Lucas Vazquez, Fran Garcia, Rüdiger, Carrillo

Középpályások: Bellingham, Kroos, Modric, Valverde, Tchouameni, Ceballos, Arda Güler, Nico Paz

Támadók: Vini Jr., Rodrygo, Joselu, Brahim Diaz

 

Ha megnézzük a névsort, akkor jó hír a szurkolóknak és Carlo Ancelottinak is, Arda Güler talán végre tényleg bevethető állapotban van, és bizonyíthat a nyáron érkező török középpályás.

Az olasz mester jelezte, nem igazolnak januárban középső védőt. Ami alapján arra lehet következtetni, hogy Nacho és Rüdiger lesz az alap középső védőpáros, de jelezte Ancelotti, hogy Tchouameni és Carvajal is tud ezen a poszton játszani, ha úgy alakul, valamint Camavinga is hamarosan visszatér.

Nagyon örül a szerződéshosszabbításnak. Szerinte az, hogy már idény közben hosszabbított vele a Real Madrid, mutatja a klubvezetők támogatását. Nem sűrűn hosszabbítanak klubok idény közben az edzővel. A szerződése 2026-ig szól, és reméli ki tudja tölteni a megállapodást, sőt, azt sem zárja ki, hogy 2028-ig is a klubnál maradjon. Azt akarja, hogy a Real Madrid legyen az utolsó edzői munkája.

Ancelotti elismerte, tárgyalt a brazil válogatott szövetségi kapitányi posztjáról, megtiszteltetés a számára, hogy gondoltak rá.