Kepa bevethető, de Lunin kezd a Granada ellen

Carlo Ancelotti a Granada elleni mérkőzés sajtótájékoztatóján elárulta, Lunin lesz a kapuban, annak ellenére is, hogy Kepa már bevethető

 

A Real Madrid szombaton a Granadát fogadja hazai pályán a spanyol bajnokság 15. fordulójában. Egy két információ kiderült Carlo Ancelotti által tartott sajtótájékoztatón, így az is, hogy Lunin kezd majd a Granada ellen.

 

Az olasz mester kiemelte, a céljuk a jó sorozat folytatása, a minőségi játék és a játékosok által a kollektív elkötelezettség, amely jó eredmények eléréséhez szükséges.

A sok sérülés nem csak a Real Madrid problémája. Nagyon sűrű a menetrend, különösen ebben az időszakban, amikor az európai kupák csoportmérkőzései is döntő szakaszhoz érnek, ráadásul a bajnokságokban is kezd körvonalazódni a helyzet.

A sérülések lehetőséget adnak azoknak a játékosoknak is a bizonyításra, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak. Most megmutatják a minőségüket és sokat adnak a csapatnak.

Kiderült, hogy Kepa sérülése már rendbe jött, pénteken edzett először teljesen. Viszont szombaton Lunin fog védeni, Kepa kap egy hetet, hogy felkészüljön a Betis elleni mérkőzésre.

Bellingham sérülése nem komoly, mint megtudtuk, bekerült a keretbe is, így nincs akadálya, hogy lehetőséget kapjon az angol középpályás. Szombaton kiderül, hogy mennyire lesznek óvatosak vele, vagy mennyire kell óvatosan kezelni a kisebb sérülését. A bokája sérült, de nem komoly a helyzet. Ancelotti szerint szombatra teljesen rendben lesz és játszani fog.