Félbeszakadt a Bournamouth - Luton Town Premier League mérkőzés, a vendégek csapatkapitánya szívrohamot kapott mérkőzés közben

A pályán kapott szívrohamot a Luton Town csapatkapitánya, félbeszakadt a bajnoki mérkőzés

 

Tom Lockyer a mérkőzés 58. percében lett rosszul, utólag kiderült, szívrohamot kapott. Kórházba szállították, de már magához tért. Az este folyamán tovább vizsgálatokon esik át.

 

A 29 éves walesi védő nem először lett rosszul pályán, az előző szezonban, még a Championship playoff körében lett rosszul, pitvarfibrilláció okozta keringési zavar miatt.

A Luton Town szombat este közleményt adott ki, amiben megnyugtatták a szurkolókat, hogy a játékos a kórházban van, stabil az állapota, vizsgálatokon esik át, családja támogató jelenléte mellett.

 

A mérkőzés 1-1-es állásnál szakadt félbe. Adebayo szöglet utáni fejesével már a harmadik percben vezetést szereztek. Majd az 58. percben egy szöglet utáni kavarodás során Solanke egyenlített. Majd nem sokkal később félbeszakadt a játék, mert Lockyer rosszul lett. Innen is drukkolunk neki, minél hamarabbi gyógyulást kívánunk a játékosnak.

Kerkez Milos a kezdőben kapott helyet.