A Real Madrid sztárja súlyos sérülést szenvedett, műteni kell

David Alaba súlyos sérülést szenvedett a Villarreal ellen, összesen négy cserét kellett végrehajtani sérülés miatt a mérkőzésen

 

A Marca beszámolója szerint nem csak elsőre tűnt súlyosnak Alaba sérülése, hanem a mérkőzés utáni értesülésük alapján térdszalag-szakadást szenvedett az osztrák védő.

 

A Real Madrid középső védője a 33. percben lépett rosszul, látszott, megbicsaklott a térde egy kitámasztásnál. A földön maradt, és a szemén látszott, elképesztően nagy fájdalmakkal küzd, vagy legalábbis nagyon ijedt volt a tekintete. Végül ketten segítették le a pályáról, nem tudott a lábára lépni.

A Marca információja szerint a bal térdben elszakadt az elülső keresztszalag és a következő napokban műteni kell a lábát.

Nem Alaba az első súlyos sérültje a Real Madridnak, az idény elején Militao és Courtois is keresztszalag szakadást szenvedett.

A Villarreal ellen ugyan simán nyert 4-1-re a Real Madrid, de Alaba mellett Mendyt is le kellett cserélni. A francia védőt a szünetben váltotta Fran Garcia. Állítólag a korábbi sérülésével lehet baj.

A Villarreal sem úszta meg sérülések nélkül a találkozót, a 29. percben Alex Baenát kellett lecserélni, a könnyeivel küzdött a spanyol játékos. Az első félidő utolsó perceiben Gerard Moreno a jobb bokáját fájlalta, a második félidőre nem is jött már ki a válogatott csatár.