A Nottingham menesztette az edzőjét, Nuno Espirito Santo lesz az utód

Steve Coopert menesztette a Nottingham Forest, portugál edző lesz az utódja

 

Steve Coopert több mint két év után menesztette a Nottingham Forest vezetősége. Cooper az utóbbi hat mérkőzésből ötöt veszített a Forest edzőjeként, a váltás mellett döntöttek a vezetők.

 

Az angol szakember a Championshipből vezette fel a nagy múlttal rendelkező klubot a Premier League-ben. Tavaly sikeresen bent tartotta őket a PL-ben, idén döcög a szekér, a váltás mellett döntöttek a klubnál. Majd kiderül, hogy az edzőváltás volt-e a gond.

Mindenesetre Cooper 2021 szeptemberétől vezette a Nottinghamet.

Az angol lapok szerint Nuno Espirito Santo lehet a befutó a megüresedett helyre. A portugál edző a Bournemouth ellen ülhet le először a kispadra. Nuno számára nem ismeretlen a Premier League, 2017 és 2021 között volt a Wolverhampton edzője, onnan igazolt át 2021-ben a Tottenhamhez, de ott rövid időt élt csak meg, még ősszel menesztették. Majd 2022 és 2023 között az Al-Ittihad edzője lett, ahonnan novemberben távozott. A hírek szerint ő a leginkább esélyes a Nottingham Forest edzői posztjára, a döntés hamarosan megszülethet

A pletykák szerint még Julen Lopetegui és Oliver Glasner neve merült fel

 

frissítés:

Szerdán kinevezték Nuno Espirito Santót a Nottingham edzőjének. A 49 éves portugál edző két és fél évre szóló szerződést írt alá. Az első mérkőzése a Bournemouth elleni találkozója lesz új csapatával.