Walter Mazzarri lett a Napoli edzője

Váratlan fordulat után, Walter Mazzarri lett újra a Napoli edzője

 

Hivatalossá vált, a Napoli menesztette Rudi Garciát, mint a klub első csapatának edzőjét, és Walter Mazzarri lett az új edző.

 

Aurelio De Laurentiis elnök megerősítette, megválnak Rudi Garciától, akit 16 mérkőzés után menesztett a vezetőség. Pedig a francia szakembert eredetileg 2025-ig szerződtették, de három hónap után megváltak tőle.

Nem volt egyszerű dolga Rudi Garciának, mivel a bajnokcsapat irányítását kellett átvennie, miután Luciano Spalletti bejelentette távozását. Kisebb szünet után, pedig az olasz szakember a válogatott szövetségi kapitánya lett.

Rudi Garciának azok után köszönték meg a munkát, hogy hazai pályán vereséget szenvedett a csapat az Empolitól.

Hétfőn mi is beszámoltunk arról, hogy Igor Tudor lehet a befutó, de a horvát edző 2025-ig akart aláírni, míg a Napoli csak az idény végéig akarta szerződtetni.

Végül Walter Mazzarri lett a befutó, aki korábban már volt a klub edzője 2009 és 2013 között, olasz kupát nyert vele a csapat. Mazzarri az idény végéig kötött szerződést.

Sikeres idény esetén akár benne lehet a hosszabbítás lehetősége is, míg a pletykák Antonio Conte érkezéséről szólnak. A posztra eredetileg Conte volt kinézve, de az olasz szakember továbbra is jelezte, ebben az idényben nem akar dolgozni, minél több időt akar tölteni a családjával.

Walter Mazzarrinak a válogatott szünetben lesz ideje felkészülni a régi-új csapatából.