Megműtötték a brazil válogatott csatárt

A Tottenham brazil válogatott csatárát megműtötték, de a többi sérültről is érkezett hír.

 

A Tottenham rövid közleményben jelezte, hogy Richarlison november 9-én, csütörtökön, lágyékműtéten esett át.

 

A Spurs brazil válogatott csatára a Chelsea elleni mérkőzésen már nem játszott, majd nem sokkal később bejelentették, hogy műtétre lesz szükség.

A közleményből kiderült még, a játékos azonnal elkezdi a rehabilitációt, de még hetek, mire visszatérhet.

Korábbi nyilatkozatából megtudhattuk, nem hirtelen döntés született, már hosszabb ideje küzd a sérülésével.

Micky van de Ven, a védelemből dőlt ki a Chelsea elleni mérkőzésen, a combjához kapott, majd ketten támogatták le. Egyelőre csak annyit tudni róla, nem kell műteni a combizom sérülés miatt, viszont teljesen össze-vissza híreket lehet hallani az állapotáról. Az is elképzelhető, hogy akár idén már nem léphet pályára. Korábban, még a Wolfsburg játékosaként volt combizom-sérülése, akkor két és fél hónapot kellett kihagynia. A szurkolók várják a pénteki sajtótájékoztatót, hátha Ange Postecoglou elárul valamit a fiatal holland állapotáról.

James Maddisont is le kellett cserélni, a bokája kapott egy kisebb ütést. Egyelőre a középpályást behívták az angol válogatott keretébe, így valószínűleg hamarosan játékra alkalmas állapotban lesz.

Frissítés: Maddison kikerült az angol válogatott keretéből a bokasérülése miatt, ebből következően valószínűleg a Wolves elleni bajnoki mérkőzésen nem lesz bevethető a hétvégén.