Lo Celso bizonyíthat a Spursben

Lo Celso január előtt még kap bizonyítási lehetőséget a Tottenhamben

 

Giovani Lo Celso az új edző irányítása alatt sem kapott eddig sok lehetőséget, bár sérülés is hátráltatta. Viszont, amikor bejött, nem tudott változtatni a játék menetén. Most eljött az ideje a bizonyításra.

 

A Tottenhamnél a sok sérülés és eltiltás miatt Lo Celso végre több mérkőzésen is bizonyíthat, a kérdés, hogy él-e a lehetőséggel.

A klub edzője, Ange Postecoglou januárig fog adni lehetőséget a számára.

"Jól feltérképeztem, mielőtt a klubhoz érkeztem. Látszik, hogy jó tulajdonságokkal rendelkezik. Technikailag nagyon képzett játékos. A következő hetekben megkapja a lehetőséget, hogy bizonyítson."

Lo Celso az utóbbi években az a játékos, aki a Tottenhamnél egy edzőnél sem tudott igazán meghatározó játékossá válni. Amikor kölcsönben visszatért Spanyolországba, akkor megmutatta, mire képes, de az angol bajnokság, vagy a Spurs egyik játékrendszere sem feküdt neki. Miközben az argentin válogatottban pedig alapembernek számít.

Mivel eddig nem tudott bizonyítani, az egyik alap pletyka a távozása januárban. Viszont a sérülések, eltiltások miatt most lehetőséget fog kapni a klubjában. Ráadásul télen Afrika Kupát rendeznek, két alapembere sem lesz elérhető várhatóan bő egy hónapon keresztül a londoni klubnak, így fontos lenne, ha a már meglévő játékosok élni tudnának a lehetőséggel. Ha nem, akkor viszont január elején igazolniuk kell új játékost, de ahhoz eladni is kell.

Bissouma és Sarr részt vesz majd az Afrika Kupán, Maddison ebben az évben már nem léphet pályára, vagyis Lo Celso, Höjbjerg és Skipp is biztosan kap majd lehetőséget a játékra, a kérdés, tudnak-e élni vele.