Igor Tudor lehet a befutó a Napoli kispadjára

Közel a megegyezés, edzőváltás lesz a Napoli kispadján

 

A bajnoki címvédő Napoli az új idénynek új edzővel vágott neki, egyelőre úgy tűnik, hamarosan újabb edző érkezik a klub élére.

 

A Napolit az előző idényben Luciano Spalletti vezette a bajnoki címre. Majd az idény végén meglepetésre lemondott. Egy ideig pihenőt kért, majd elfogadta az olasz válogatott szövetségi kapitányi posztját.

A nápolyi klub végül Rudi Garciát bízta meg az edzői feladatokkal, de messze nem úgy alakultak a dolgok, mint azt szerették volna. Elmaradnak az eredmények, ráadásul a hétvégén hazai pályán kaptak ki az Empolitól. 12 forduló után már tíz pontos hátrányban vannak az éllovas Intertől, de még Bajnokok Ligája indulást jelentő helyen áll a klub.

Az olasz lapok szerint Rudi Garcia már hazatért Franciaországba, míg Aurelio De Laurentiis már az utódról tárgyal, hétfő délután Igor Tudorral és képviselőjével is tárgyalt a klub elnöke.

Vasárnap este állítólag a Napoli még futott egy kört Antonio Contéval, de a rutinos olasz szakember nemet mondott, az idényt ki szeretné hagyni, a családjával akar minél több időt tölteni.