Harry Kane nagyon bele lendült a Bayern Münchennél

Egyelőre úgy tűnik, Harry Kane személyében megtalálta a Bayern München Lewandowski utódját

 

Mióta Robert Lewandowski eligazolt a Barcelonához, problémákkal küzd a Bayern München. Nem feltétlenül csak elől, de a nyáron érkezett Harry Kane a Tottenhamtől és a gólzsák újra megnyílt az angol játékossal. Harry Kane 15 gólnál jár a Bundesligában és 4 gólnál a Bajnokok Ligájában. Emellett gólpasszokat is ad a társaknak, elképesztően indult az új szezonja.

 

Harry Kane nehéz döntés előtt állt a nyáron, hosszabbít a Tottenhammel és részt vesz az új projektben, aminek nem lehet tudni, mi lesz a kifutása. Vagy végre kipróbálja magát külföldön, hiszen titkon vágyott arra, hogy megismerjen egy másik bajnokságot is, valamint olyan klubnál akart játszani, ahol nagy valószínűséggel nyer egy trófeát. A Bayern München ajánlata futott be győztesen, a bajorok tudták, mit jelent egy klasszis csatár, megérezték az utóbbi időszakban Lewandowski hiányát. Nem véletlenül adtak ki végül nagyjából 100 millió eurót Harry Kane játékjogáért. Pontosan mennyit, talán sosem fogjuk megtudni, de a nagyságrend az a 100 millió euró körüli összeg. Erre már a Tottenham sem mondhatott nemet, hiszen a játékos nem volt biztos abban, hogy hosszabbít. Ingyen pedig egy év múlva nem akarták elengedni.

Egyelőre látjuk, mivel járt a távozása. A Tottenhamnél is jól alakulnak a dolgok, hiszen az új taktika egyelőre bevált a csapatnál, míg a bajorok ugyan hullámzóan kezdték az idényt, de egy biztos, Harry Kane rögtön bekapcsolta a rakétákat, és szállítja a gólokat és gólpasszokat.

10 Bundesliga mérkőzésen 15 gólt és 5 gólpasszt adott

4 Bajnokok Ligája mérkőzésen 4 gólt szerzett és 2 gólpasszt adott

nézzük csapatonkénti bontásban

Werder Bremen - 1 gól, 1 gólpassz

Augsburg - 2 gól

Mönchengladbach - nincs gól

Leverkusen - 1 gól

Manchester United (BL) - 1 gól, 1 gólpassz

Bochum - 3 gól, 2 gólpassz

Leipzig - 1 gól

Köbenhavn (BL) - nincs gól

Freiburg - 1 gólpassz

Mainz - 1 gól

Galatasaray (BL) - 1 gól, 1 gólpassz

Darmstadt - 3 gól, 1 gólpassz

Dortmund - 3 gól

Galatasaray (BL) - 2 gól