Ez a három Liverpool mérkőzés a MATCH4-en lesz látható

Szoboszlai Dominik, MATCH4
Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott csapatkapitánya, berobbant a Premier League-be, alapembere lett a Liverpoolnak is.

Három Liverpool mérkőzésről kiderült, hogy a MATCH4-en közvetíti majd

 

A Network4 csoport bejelentette, hogy három Liverpool mérkőzést fognak közvetíteni a közeljövőben. Kettőt decemberben, egyet januárban. Reményeik szerint Szoboszlaival a pályán.

 

December 3-án a MATCH4-en láthatják a szurkolók, ahogyan a Liverpool a Fulhamet fogadja.

Közvetlenül karácsony előtt, december 20-án a Liverpool - West Ham Ligakupa-negyeddöntő kerül képernyőre.

Január elsején Szoboszlai Dominik és csapattársai a Newcastle-lel mérik össze az erejüket.

Mindhárom mérkőzést a Network4 csoport csatornája, a MATCH4 hozza el a magyar nézőknek. A Fulham és a West Ham ellen is izgalmas összecsapásra van esély, az igazi rangadó pedig a Liverpool - Newcastle lesz 2024 első estéjén: a két patinás csapat harcban áll a bajnoki címért, illetve a BL-indulást jelentő helyekért.

„Mindig öröm számunkra, amikor Szoboszlai Dominik meccsét sugározhatjuk. A Liverpool amúgy is népszerű csapat a világ legnézettebb ligájában, ilyenkor azonban azt érezzük, hogy az egész magyar futballszerető társadalom követi a mérkőzést. A mérkőzések nézettsége kiemelkedő, mi pedig mindent megteszünk, hogy háttérműsorokkal, elemzésekkel szolgáljuk a szurkolókat” - mondta el Varga Attila a Network4 csoport kommunikációs igazgatója.