A Tottenham középpályását vinné a Barcelona Gavi sérülése után

Argentin középpályással erősítene a Barcelona, a Tottenhamtől érkezhet Gavi pótlására játékos

 

A katalán Sport értesülése szerint Giovani Lo Celso szerződtetésén gondolkodik a Barcelona. A télen az argentin középpályás lehet az egyik fő kiszemelt Gavi pótlására.

 

Gavi a Georgia elleni válogatott mérkőzésen sérült meg súlyosan. Már elsőre is látszott, nagy a baj, azóta kiderült, hogy térdszalag-szakadást szenvedett, valamint a porcok is megsérültek. Várhatóan kilenc hónapot kell kihagynia a fiatal játékosnak. Rengeteg jókívánságot és támogatást kapott még a fő rivális Real Madrid játékosoktól és az elnöktől is.

Gavi sérülése komoly érvágás a Barcelonának és a spanyol válogatottnak is, hiszen az idény hátralévő részében már nem játszhat, így a nyári Európa-bajnokságról is le fog maradni.

A klub nagy valószínűséggel a télen igazolni fog a helyére játékost. A Tottenham mellőzött középpályása, Giovani Lo Celso lehet a befutó, akit már korábban is figyelt a Barcelona. Mivel a játékos szerződése 2025-ben lejár, és nem számít alapembernek a londoni klubnál, így nagy az esélye, hogy sikerülhet megállapodásra jutnia a feleknek. Bár az is tény, a télen a Tottenhamnél is komoly problémák lehetnek a középpályán az Afrika Kupa miatt, így csak akkor engednek el játékost, ha a pótlásról gondoskodni tudnak.