A török csodatini megint megsérült, Güler bemutatkozására várni kell

A Real Madrid játékosa, Arda Güler újra megsérült, továbbra sem mutatkozhat be a csapatban

 

Arda Güler a nyáron érkezett a Real Madridhoz, azóta folyamatosan sérüléssel bajlódik. A Braga elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen sokan várták, végre pályára léphet, de elmaradt a bemutatkozó, sőt úgy tűnik, további egy hónapot kell rá várni.

 

A Braga elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen már a kispadon ült a fiatal török játékos, de végül nem léphetett pályára. Mint utóbb kiderült, már a mérkőzés előtt fájdalmat érzett, el is maradt a pályára lépés. Majd Carlo Ancelotti a hétvégi forduló előtt elárulta, tovább tart Güler felépülése.

A beszámolók alapján egy hónapot még legalább várnia kell a fiatal középpyályásnak.

Carlo Ancelotti elárult néhány részletet, mi okozza a folyamatos sérüléseket. "Az első sérülése meniszkusz-szakadás volt. Azzal műtötték, és ahogy lenni szokott, a testtartása megváltozott, és előfordulhatnak az izomproblémák."

Viszont az olasz mester számára egyértelmű: "A jövője nem kétséges, csak egy pillanat és remélem hamarosan felépül. Nagyon tehetséges játékos. Megértem, hogy csalódott, de ez csak izomprobléma."

Úgy tudni, hogy a jobb lábában a négyfejű combizom szakadt el, amely a térdízület feszítő izma.

Carlo Ancelotti szavaiból az derült ki, hogy nem a korábbi sérülése újult ki, hanem a gyógyulásnak egy lehetséges következménye történt, ami talán egy fokkal biztatóbb, mintha még mindig a térdével lenne a baj.

Az olasz mester próbálja nyugtatni a játékost, megérti, hogy rosszul érzi magát, hiszen fiatal, bizonyítani akar, játszani akar új csapatában. "A szomorúsága teljesen érthető, de a világ minden szeretetét megadjuk neki. Nem sietjük el. Itt van a jövője."