Testközelből figyelheti meg a Real Madrid a kiszemelt csatárt

Nem feltétlenül Mbappé lesz a megoldás a Real Madrid számára, a Bajnokok Ligájában figyelhetik meg a csatárt

 

A Real Madrid évek óta próbálja becserkészni Kylian Mbappét, úgy tűnt sokáig, hogy sikerül a nyáron a francia világbajnokot szerződtetni. De most már az sem biztos, hogy a PSG-től 2024 nyarán meg tudják szerezni a játékost. Több új kiszemeltjük is van, de a fő befutó Osimhen lehet.

 

Egyre több pletyka jelenik meg a Napoli nigériai gólvágójáról, és egyre inkább elképzelhető, hogy Victor Osimhen lehet az új 9-ese a Real Madridnak. Az ok igen egyszerű, a bajnoki címre jutó Napoli támadója egyszerűen ontja a gólokat, és magas szinten is bizonyított már, nem kell felépíteni, azonnal mélyvízbe dobható.

Benzema távozásával egyértelművé váltak a csatárgondok a Real Madridnál. Ugyan Joselu vészleigazolása valamennyire enyhítette a hiány okozta fájdalmon, de nem hosszútávú megoldás. Sőt egyesek szerint nem is üti meg a Real Madrid szintjét, amivel lehet vitatkozni, de el is lehet fogadni. Azt el kell ismerni, kezdi potyogtatni a gólokat, főleg hazai pályán él a spanyol válogatott csatár. Viszont csereként igazi jolly joker lehet a következő években.

Kylian Mbappéra nem lehet a világ végéig várni, hiába ő az elsőszámú kiszemelt, ha nyáron sem lehet leigazolni, akkor a nyáron másik irányban keres csatárt a Madrid, és talán végleg lemondanak a francia támadóról.

Az új befutó Osimhen lehet, aki az utóbbi hetekben viharos időszakot élt meg a Napolinál. Egyelőre úgy látszik rendeződni fog a dolog, de a pletykák szerint a Real Madrid nagyon is figyeli, hogyan alakul a támadó helyzete az olasz klubnál.

Osimhen egyelőre jelezte, teljes figyelme a klubé, de nem véletlenül reagált annyira ingerülten a klub hivatalos közösségi médiás ténykedésére vele kapcsolatban.

Az incidens óta Osimhen a pályán bizonyította, hogy tényleg a klubjára koncentrál. Viszont kedden a Bajnokok Ligája csoportmérkőzések második körében a Real Madridot fogadja a Napoli, így mind a két fél közelről figyelheti meg egymást. A Real Madrid a játékost, a csatár pedig az esetlegesen leendő csapattársakat, a leendő klubját? Osimhen ára egyébként az egekben lesz, 100 millió euró feletti összeget fog kérni érte a Napoli.