Sancho csak akkor maradhat a Manchester Unitednél, ha bocsánatot kér az edzőtől

Jadon Sanchót már többen is kérték a klubtól, kérjen bocsánatot a holland edzőtől, de egyelőre még nem tette meg

 

A Guardian információja szerint a Manchester United csapatának vezető tagjai is kapacitálták már a bocsánatkérésre Jadon Sanchót, de az angol válogatott támadó még mindig nem tette ezt meg.

 

Várhatóan, ha továbbra sem kér bocsánatot, akkor januárban megpróbálják eladni a játékost, mert addig sem edzhet az első csapattal.

Az alapállapot valami olyasmi, amit egyelőre a klub felől kommunikálnak, hogy Ten Hag azért hagyta ki a keretből a támadót, mert nem megfelelő az edzésmunkája, nem teljesíti az elvárt normákat az edzéseken. Erre Sancho azt reagálta, ő teljesíti azokat, nem igaz, amit az edző mond, vagyis lényegében lehazugozta az edzőt.

Jelen pillanatban úgy tűnik, Sancho csak akkor fog visszakerülni a keretbe, ha bocsánatot kér Erik ten Hagtól. De, ha a játékos nem úgy érzi, hogy az edzőnek igaza lenne, akkor nehéz lesz ebben a helyzetben a bocsánatkérés mellett döntenie. Viszont azt már láthattuk, Ten Hag sem enged könnyen...

Ha nem történik bocsánatkérés, akkor januárban vagy kölcsönben engedik el, vagy leginkább eladnák a játékost, akit 2021 nyarán 70 millió font körüli összegért igazolták le a Dortmundtól.

Az átigazolás sem lesz egyszerű, hiszen az előző idény során a hírek arról szóltak, mentális problémák miatt külön edzésmunkát végez a csapattól a játékos. Vagyis az előzmények sem biztatók, hogy könnyű lesz egyezségre jutni klubon belül, de az esetleges új klubjának is sokszorosan át kell gondolnia, meg kell vizsgálnia, milyen szerződést köt a játékossal.