Nem a szokott helyen lesz látható a Liverpool hétvégi meccse

Nem a szokott tv-csatorna tűzi műsorra a hétvégén a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool mérkőzését

 

A TV2 közleményéből kiderült, fogják a Liverpool mérkőzését közvetíteni, csak nem a Spíler1-en, hanem rendhagyó módon a TV2 fogja adni a magyar válogatott csapatkapitányának következő mérkőzését.

 

"Vasárnap 14:30-tól televízió történelmet írva nem a Spíler-en, hanem a TV2-n kerül képernyőre Szoboszlai Dominik aktuális mérkőzése, amelyen a Liverpool ezúttal a szintén nagy múlttal rendelkező Nottingham Forest csapatát látja vendégül. A stúdióban Szedmák Zita vendége Torghelle Sándor és Soós Márk lesz, a mérkőzés után pedig további eddig nem látott felvételek kerülnek képernyőre, és a nézők betekinthetnek a Spíler műsorainak kulisszái mögé is."

Az ok igen egyszerű, azon a napon a Spíler1 még a Liverpool mérkőzéssel ütközve élőben közvetíti a Manchester United - Manchester City városi derbit.

A Spíler2 pedig spanyol La Liga mérkőzést ad, a Rayo Vallecano - Real Sociedad felsőházi rangadót közvetíti.

Vagyis a lényeg, a 10. fordulóból a TV2 is műsorra tűz egy mérkőzést, mégpedig éppen Szoboszlai Dominik meccsét. Érdekesség, hogy Szoboszlai eddig az összes bajnoki mérkőzést végigjátszotta, éppen a hétközi Európa Liga mérkőzésen kapott pihenőt, amikor nem lépett pályára a simán megnyert Toulouse elleni találkozón. Vagyis várhatóan a Nottingham ellen már újra lehetőséget fog kapni.