Fordulatos mérkőzésen nyert a Real Madrid a Napoli otthonában

A keddi játéknap rangadóját a Real Madrid nyerte a Napoli otthonában

 

Öt gólt hozott a Napoli - Real Madrid Bajnokok Ligája csoportmérkőzés, 3-2-re nyertek a spanyolok, és a csoport élére álltak.

 

A 19. percben Ostigard szerezte meg a vezetést a hazaiaknak. Kepa rosszul jött ki, Osimhen fejese a lécről visszapattant, míg a hazai védő közelről már nem hibázott. A Napoli megszerezte a vezetést, de jött a madridi válasz.

A 27. percben Bellingham fülelte le az ellenfél térfelén a labdát, majd jó ütemben indította Vinicius Juniort a bal oldalon, aki éles szögből a hosszú bal alsóba tekert.

A 34. percben Bellingham cikázott át a fél nápolyi védelmen, még a tizenhatoson belül is tudott egy cselt bemutatni, majd a kapu bal oldalába tekert.

A második félidő 54. percében Osimhen beadása pattant fel a becsúszó Nacho kezére, videóbírózás után jöhetett a büntető, amit Zielinski értékesített magabiztosan. A labda a jobb kapufáról pattant a kapuba.

Az egyenlítés még inkább felpörgette az eseményeket, végül a 78. percben Valverde távoli bombájából született gól, de természetesen nem volt ez egy egyszerű gól. A labda a felső lécről a vetődő Meret kapus fejére pattant és onnan a kapuba.

A hajrában még volt lehetősége a Napolinak is az egyenlítésre, de végül elmaradt az olasz pontszerzés, a madridiak örülhettek az újabb három pontnak.