Ancelotti a Napoli elleni meccs előtt beszélt Modricról, Nachóról és Nápolyról

A Real Madrid a Napoli ellen lép pályára a Bajnokok Ligájában, Carlo Ancelotti beszélt a mérkőzés előtt

 

A Napoli elleni mérkőzéssel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatón beszélt Carlo Ancelotti a csapatáról és Nápolyról. Ancelotti volt a Napoli edzője, így van tapasztalata az ottani életérzésről is.

 

"Olaszország egyik legjobb csapata ellen játszunk. Tavaly nagyon jól szerepeltek. Küzdelmes és kiegyenlített meccs lesz, mert minőségi játékosaik vannak, és a szurkolói hangulat is viszik őket előre."

"Fegyelmezett játékra van szükségünk. Ha ugyanúgy játszunk, mint Gironában, akkor jó eredményt tudunk elérni."

Bellinghamet is méltatta, fantasztikus, ahogy beilleszkedett és megmutatja a képességeit. De azt is kiemelte, úgy gondolja, a világ legjobb csapata az övék, és ide tartozik Bellingham is.

Modric helyzete nem egyszerű, nincs semmi bajuk a középpályással. Azért mert nem kezdett, még teljes értékű tagja a csapatnak, neki pedig rotálnia kell, ráadásul nagy a verseny a csapatba kerülésért. Elképzelhető, hogy a következő mérkőzésen Kroos, vagy Tchouameni, vagy Camavinga kerül kispadra és Modric játszik.

A védelem bal oldala is úgy látszik alakul. Fran Garcia jól végzi a dolgát, Mendy kezd felépülni, valamint ha kell, akkor Camavinga továbbra is tud a balhátvéd posztján is játszani.

A Girona ellen egy igen ronda szabálytalanságért kapott pirosat Nacho a meccs hajrájában. Ancelotti elismerte, hogy meggondolatlan megmozdulás volt, a játékos elnézést kért Portutól, aki elfogadta azt.

Varázslatos időszakot töltött egy fantasztikus városban, mondta Nápolyról az olasz mester. Elismerte, hogy voltak nehezebb időszakai, de próbál a pozitív emlékekre koncentrálni. Megmaradt a jó kapcsolat a klubbal, de amikor szakítottak, úgy érzi a klub és számára is az volt a helyes döntés. Érdemes kiemelni, azóta a Napoli bajnok lett, míg Ancelotti visszatért a Real Madridhoz és bajnoki cím mellett Bajnokok Ligáját is nyert a klubbal.