A Newcastle edzője már beletörődött Tonali ügyébe

Sandro Tonali eltiltása miatt várhatóan új játékost kell szerződtetnie a Newcastle-nak, bár még nem ezen törik a fejüket.

 

Láthatóan meglepetésként érte a Newcastle Unitedet is Sandro Tonali helyzete, az olasz válogatott labdarúgót 10 hónapra tiltják el a labdarúgástól, így Eddie Howe nyári csúcsigazolása az idényben már nem lesz bevethető.

 

Howe beszélt Tonaliról is, és a szavaiból kiderült, egyelőre nincs konkrét terve januárra, de nem kell aggódni, ki fogják találni, mit tegyenek.

Amúgy az angol lapok szerint Ruben Neves lehet az egyik befutó, aki szaúdi klubhoz igazolt a nyáron és azért nehéz nem összefüggést találni a pletyka és a Newcastle szaúdi összefonódása miatt.

"Nem fogom azt mondani, hogy bocsánatkéréssel tartozik a klubnak, vagy a médiának. Ez egy beszélgetés köztem, a játékos és a klub között. Megbékéltem vele, csak annyit tehetsz, hogy a gondolataidat az adott helyzethez igazítod."

"Nagyon nehéz, monoton lesz a számára. Kihívás lesz a számunkra, hogy megbizonyosodjunk arról, jobb játékosként jöjjön ki az elkövetkező időszakból, mint amilyen most."

"Sok kommentet láttam azzal kapcsolatban, hogy honnan lehetett volna erről tudnunk. Semmiképpen sem tudhattuk. Vannak olyan részletek, amiket nem tudhatsz meg valaki más személyes életéről. Jóhiszeműen írsz alá. De ezek a dolgok előfordulhatnak."

"A helyzet, amibe került, nem jelent újkeletű problémát a labdarúgásban."

 

A hétvégén a Newcastle United a Wolverhamptonhoz látogat. Érdekesség, hogy éppen Ruben Nevest hozták hírbe a Szarkákkal, hiszen Neves éppen a Wolvestól igazolt Szaúd-Arábiába.