Csütörtökön és vasárnap is játszik a magyar válogatott, az U21-es is pályán

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik már a Liverpooltól tért vissza a magyar válogatottba. (fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

Eb-selejtezőt játszik a felnőtt válogatott és az U21-es válogatott is, Szoboszlaiék még felkészülési mérkőzésen is megmutatják magukat

 

A héten három labdarúgó-válogatott mérkőzést is élőben közvetít a közmédia.

 

Csütörtökön a Szerbia-Magyarország mérkőzés előtt, az U21-es együttesünk Eb-selejtezőjét követhetik a szurkolók. 17:45-kor kezdődik az M4 Sporton a Magyarország-Kazahsztán találkozó. Gera Zoltán együttesében több olyan játékos is szerepel, akik a jövőben az A-válogatott meghatározó tagjai lehetnek. Németh András, Lisztes Krisztián és Vancsa Zalán játékát is érdemes figyelemmel kísérni.

Vasárnap ismét Marco Rossi együttesének szurkolhatunk, 18 órától Csehország ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen nemzeti együttesünk.

 

Sorsdöntő mérkőzés előtt a magyar labdarúgó-válogatott

A selejtezősorozat egyik legfontosabb mérkőzésén lép pályára csütörtökön az A-válogatott.

Marco Rossi szövetségi kapitány ezúttal több alapemberre sem számíthat sérülés miatt a férfi A-válogatott keretéből. Ugyanakkor hosszú idő után csatlakozhat a kerethez a súlyos sérüléséből nemrég felépült Gulácsi Péter, illetve három olyan játékos is a válogatottal készülhet, aki még sosem kapott felnőtt válogatott-meghívót.

Együttesünk csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik fantasztikus formában várja a mérkőzést, miután megszerezte első gólját a Liverpoolban.