Antony egyelőre nem tér vissza a Manchester Unitedhez a botrány után

Antony bejelentette, megállapodott a Manchester Uniteddel, egyelőre nem tér vissza a klubhoz

 

A Manchester United brazil sztárját még júniusban jelentette fel a volt barátnője bántalmazás miatt, az ügy azonban csak szeptember elején kapott komolyabb nyilvánosságot, mikor a brazil UOL további részleteket közölt.

 

A bántalmazott nővel készült interjú után a brazil válogatott azonnal lépett, kitették Antonyt a keretből. A Manchester United lassabban reagált, most vasárnap megjelent a klub közleménye, valamint Antony is újabb közleményt tett ki a közösségi médiás felületére. Azok után, hogy korábban tagadta a vádakat, az újabb közleményben jelezte, megállapodott a Manchester Uniteddel, nem tér vissza a klubhoz, így nem edz a társakkal a nyugalom érdekében.

"Megegyeztünk a Manchester Unitedettel, hogy szünetet tartok, amíg az ellenem felhozott vádakkal kell foglalkoznom. Ez közös döntés."

"Szeretném megismételni, ártatlan vagyok az ellenem felhozott vádakban, és annak érdekében, hogy az igazság kiderüljön, teljes mértékben együttműködöm a hatóságokkal."

"Alig várom, hogy a lehető leghamarabb visszatérjek a játékhoz."

A Manchester United közleményéből kiderült, hogy egyelőre, amíg nem tisztázódik a helyzet, nem tér vissza a klubhoz.

"Klubként elítéljük az erőszakos cselekményeket és bántalmazásokat. Elismerjük annak fontosságát, hogy megvédjük mindazokat, akik hasonló helyzetben érintettek, és elismerjük, hogy az ilyen esetek milyen hatással vannak az abúzust szenvedőkre."