Szoboszlai és Sallai is a forduló csapatában

A Liverpool és a Freiburg labdarúgója is bekerült a forduló csapatába

 

Szoboszlai Dominikot az angol, Sallai Rolandot pedig a német labdarúgó-élvonal hétvégi fordulójának álomcsapatában választották be.

 

Sallai góllal járult hozzá a Freiburg 2-1-es sikeréhez Szalai Attila együttese, a Hoffenheim otthonában.

A Bundesliga hivatalos honlapja szerint a válogatott Sallai nyolc kapura lövésben játszott szerepet - négyszer ő lőtt, négyszer pedig az ő passzából próbáltak gólt szerezni csapattársai -, ebben a mutatóban együttese legjobbjának bizonyult.

Az előző idényben a 28. fordulóig kellett várnia szezonbeli egyetlen találatára, most viszont már az első körben eredményes volt.

 

A BBC oldalán a Stoke City, a Tottenham Hotspur, a Manchester United és a West Bromwich Albion korábbi csatára, Garth Crooks állította össze a Premier League második fordulójának álomcsapatát, amelyben szerepel Szoboszlai is.

Új klubja, a Liverpool FC 3-1-re nyert Kerkez Milos együttese, a Bournemouth ellen, a meccs legjobbjának éppen az RB Leipzigtől leigazolt magyar középpályást választották, aki kiharcolt egy büntetőt.

Crooks szerint Szoboszlai megmutatta, hogy képes határozottan játszani, illetve azt, hogy egy jó futballista tulajdonságai közül mindegyikkel rendelkezik, és úgy tűnik, szeretne folyamatosan részt venni a játékban.

 

forrás: MTI