Neymar mégsem igazol a Barcelonához, azonnali Al-Hilal szerződés várható

Mégsem jön össze Neymarnak a Barcelonába való visszatérés, az Al-Hilal már most nyáron vinné a brazil csillagot

 

Hivatalos bejelentés még nem született, és az utóbbi napokban több verzió is született, de az irányvonal kezd tisztázódni, ami szerint Neymar távozik Párizsból és az Al-Hilal játékosa lesz.

 

Korábban volt egy olyan változat, ami szerint Neymar szerette volna elérni, hogy távozik ugyan a PSG-ből és az Al-Hilal játékosa lesz, de egy évre kölcsönben a Barcelona játékosaként szerepelt volna. Ezért akár fizetéscsökkentésbe is belement volna.

Neymar úgy gondolta, hogy a 2024-es Copa Americára a legjobban a Barcelonában tudna felkészülni, ismerős közegben, ismerős edzővel, Xavi Hernandez irányítása mellett újra csúcsformába kerülhetne.

A legújabb verzió szerint az Al-Hilal már most nyáron vinné Neymart, ennek érdekében a fizetése is magasabb lesz, és nem mennek bele kölcsönadásba. A PSG lényegében el fogja fogadni a szaúdi csapat ajánlatát, mivel 100 millió eurót kapnak a brazil támadóért.

A tervek szerint szerdán mutatná be az Al-Hilal Neymart, vagyis gyorsan megtörténhet az átigazolás.

Az Al-Hilal a nyáron komolyan gondolta az erősítést, hiszen eddig szerződtették Ruben Nevest, Malcomot, aki szintén volt már Barcelona játékos, mint Neymar, a hátvéd Koulibalyt, valamint Milinkovic-Savicot is. A klub edzője pedig a portugál Jorge Jesus.

A fizetése az egekben, várhatóan 100 milliós nagyságrendben keresne évente, egyes források szerint két évre 320 millió eurót is kaphat. A Barcelonában 12-15 milliós fizetésért mehetett volna, de jelen pillanatban nem a pénz volt a fő szempont az átigazolásánál.