Klopp csak nevet a Mbappé pletykán

Jürgen Klopp nem tartja reálisnak Mbappé szerződtetését, csak nevettek a pletykán

 

Kylian Mbappé nem hosszabbított a PSG-vel, július végéig kellett volna meglépnie a dolgot, így biztosan távozik, vagy legalábbis a klubja értékesíteni próbálja. Még mindig a Real Madrid a célja, de, hogy mikor tud kikötni a spanyol klubnál kérdés.

 

A francia támadó jövő nyárról beszélt még hetekkel korábban, akkor lejár a szerződése, és csak utána vált klubot. A PSG természetesen nem örül ennek a helyzetnek, főleg, hogy augusztus elsejével még komoly hűségbónusz is fizetniük kell egy olyan játékosért, aki nem akar maradni.

Az Al-Hilal 300 millió eurós ajánlatát a klub elfogadta, Mbappé nem kért belőle.

Közben felmerült az is, hogy a Liverpoolhoz kerül kölcsönben egy idényre, majd utána ingyen távozik a Real Madridhoz. Hiszen anyukája kedvenc klubja a Liverpool.

Erről kérdezték Jürgen Kloppot, aki a Skynak válaszolta:

"Nevetünk rajta. Elmondhatom, hogy szerintem tényleg nagyon jó játékos, de az anyagi feltételek egyáltalán nem illenek a klubunkhoz. Nem szeretném már most rövidre zárni a történetet... de amennyire én tudom, nincs semmi."

"Lehetséges, hogy valaki más a klubból készül valamivel, és meg akar lepni... ilyen nem történt az alatt a nyolc év alatt, amióta itt vagyok. Ez lenne az első alkalom."

Vagyis nem valószínű, hogy Mbappé a Liverpoolhoz igazol.

Közben a PSG bírósághoz fordulna, mert szerintük a háttérben szabálytalanul megállapodott Mbappé és a Real Madrid egymással.