Az újabb Bayern ajánlatot is elutasítja a Tottenham

A Bayern München továbbra sem mondott le Harry Kane-ről

 

A német lapok szerint megtörtént a Bayern München második ajánlata Harry Kane-ért, de a Tottenham várhatóan azt is elutasította.

 

A bajor klub 80 millió euróért próbálta megpuhítani a londoni klubot, de úgy tudni, nem fogadta el ezt az ajánlatot sem a Tottenham.

Harry Kane szerződése a jövő nyáron lejár, így ha nem sikerül hosszabbítani vele a Tottenhamnek, akkor egy év múlva ingyen kell elengednie legnagyobb sztárját.

A Tottenham közben új szerződést kínálna Kane-nek, a jelenlegi 200 ezer fontos heti fizetését megemelné heti 300 ezer fontra.

Egyelőre nem tudni, Kane mit szeretne, még pihenőjét tölti. Viszont komoly dilemma előtt áll. Csapatkapitányként vezetője lesz a pályán az új edző által átalakított csapatnak, és megtámadja a Premier League gólrekordot, aminek eléréséhez várhatóan még 2-3 idényre szüksége lesz. Vagy pedig harminc évesen klubot vált, és olyan helyre igazol, ahol borítékolhatóan nyeri a bajnokságot, biztos Bajnokok Ligája résztvevő lesz, és esetleg még a BL megnyerésére is esélye lesz.

A Bayern München a tavaly távozó Lewandowski utódját keresi, és arra jutottak, Harry Kane tudná betölteni a lengyel támadó hagyta űrt.