A Bayern még mindig nem mondott le Kane-ről

Harry Kane továbbra is a fő kiszemeltje támadó posztra a Bayern Münchennek, de a Tottenham nem engedi a játékost

 

A Bayern München és Thomas Tuchel Harry Kane-t szerződtetné le csatárnak. Az előző idény nagy tanulsága volt a számukra, Lewandowskit nehéz pótolni, erre csak egy klasszis játékos képes. Harry Kane pedig világklasszis.

 

A 29 éves támadónak egy éve van még hátra a szerződéséből, viszont a Tottenham nem akarja eladni a nyáron, leginkább hosszabbítana vele.

A Bayern München viszont még most nyáron szerződtetné, és a német Sky szerint, ha Kane távozna, akkor a Bayern München szóba jön nála.

Egy biztos, idén nyáron, megfelelő ajánlattal talán meggyőzhető a Tottenham, és ebben az esetben könnyebb dolga lenne a bajoroknak, mint jövőre, amikor Kane ingyen igazolhatóvá válik. Mert jövőre bőven lesz lehetősége válogatni az ajánlatok közül.

Harry Kane azon kívül, hogy ezer szállal kötődik Londonhoz, már csak a családja miatt is, nagy dilemmával áll szemben: nyerni akar egy komolyabb trófeát, amihez nagy valószínűséggel klubot kellene váltania, vagy pedig marad a Premier League-ben és 2-3 éven belül megdöntheti Alan Shearer 260 gólos PL csúcsát.

Kane Tottenham szinten már egyeduralkodó, az idény során megelőzte Jimmy Greavest, és az angol válogatott csapatkapitánya már a klub történelmének legeredményesebb játékosa.

Viszont a következő idénynek új edzővel vágnak neki, a tervek szerint sokkal támadóbb taktikával fog játszani a Spurs, ami megkönnyítheti Kane dolgát is.