Real Madrid: Hazard is a távozók között lehet

Eden Hazard szerződését felbontaná a klub, Fran Garcia visszatér

 

Szombaton már bejelentette Asensio és Mariano távozását a Real Madrid, Eden Hazard szerződését viszont felbontanák.

 

Előbb Asensio távozását adta hírül a klub. Úgy tudni, a Real Madrid szívesen hosszabbított volna a szélsővel, de Asensio több játéklehetőségre vágyik, ezért nem fogadta el a madridi ajánlatot. Várhatóan a PSG játékosa lesz.

Mariano távozását is bejelentette a klub, ott a Real Madrid egyértelműen döntött, nem ajánlanak hosszabbítási lehetőséget a támadónak, annyira kevés lehetőséget kapott Ancelottitól, hogy inkább elengedik.

A spanyol sajtó szerint a Real Madrid keresi a lehetőségét Eden Hazard szerződésének felbontására. A belga szélső igazolása történelmi mellényúlásként elkönyvelhető, viszont egy év még van hátra a szerződéséből, és annyira kedvező számára a szerződés, hogy nem erőlteti annak felbontását. A spanyol lapok szerint a Real Madridnál, az elnök, a vezetőség és az edző sem marasztalná a játékost, így meglepő lenne, ha a következő idényben maradna Madridban.

Egyelőre Fran García érkezése borítékolható, Carlo Ancelotti elismerte, érkezik a baloldali hátvéd a klubhoz. Fran Garcia a Real Madrid neveltje, de az utóbbi években a Rayo Vallecanónál játszott előbb kölcsönben, majd végleg, de visszatér nevelőegyesületéhez.