A Barcelona reagált Messi döntésére

Lionel Messi nem tér vissza a Barcelonához, a klub reagált a labdarúgó bejelentésére

 

Leo Messi szerda délután bejelentette, az Inter Miami játékosa lesz, nem tér vissza játékosként a Barcelonához. A klub is reagált a döntésre.

 

A klub közleményben jelezte, június 5-én tájékoztatta őket Jorge Messi, a játékos édesapja és képviselője Lionel Messi döntéséről.

Laporte elnök megértette és tiszteletben tartotta Messi döntését, ami szerint olyan bajnokságban akar versenyezni, ahol kisebb a nyomás, nincs annyira reflektorfényben.

Viszont a közleménytől függetlenül, még mindig nem lezárt ügy Messi és a Barcelona kapcsolata. A játékos a korábbi interjújában elismerte, vissza akar térni a Barcelonához, a klub közelében akar maradni, akár mint a klub nagykövete. Hosszú távon azt tervezi, hogy Barcelonában fog élni, de még nem tudja mikor.

Egyelőre azt tudjuk vele kapcsolatban, hogy a PSG-nél június végén lejár a szerződése, majd utána lehet az Inter Miami játékosa, amely David Beckham klubja.

Az is biztos, óriási figyelmet fog kapni az MLS Messi érkezésének köszönhetően, de még mindig valószínűleg kisebb lesz a teher új csapatában, mint egy európai klubnál lett volna.